Rodzaj | Pozostałe |
---|
Kompletna linia do produkcji warzyw próżniowo pakowanych, a następnie sterylizowanych.
W efekcie uzyskuje się trwałość do 3 miesięcy. Tak przygotowane warzywa są gotowe do spożycia na zimno lub na gorąco po krótkim podgrzaniu.
Obecnie na linii przerabiane są następujące warzywa: ziemniaki całe, ziemniaki kostka, marchew kostka, marchew z groszkiem, buraczki całe, buraczki kostka, buraczki słupki, seler, pietruszka, kukurydza w kolbach.
Zastosowanie: produkcja sałatek, gastronomia, gospodarstwa domowe.
Wielkość opakowań od 0,5 kg do 5 kg.
W ramach ceny oferujemy kompletną technologię produkcji, przejęcie kontraktów z dotychczasowymi odbiorcami i dostawcami surowca, pomoc techniczną i organizacyjną.
Istnieje możliwość prowadzenia produkcji w dotychczasowym miejscu tj. w zakładzie położonym ok. 25 km od Bydgoszczy.
Normatywne zatrudnienie 25 osób przy pracy na 2 zmiany.
Wydajność do 1 tony na godzinę w zależności od rodzaju i jakości przerabianych warzyw.
CENA DO NEGOCJACJI.