Rodzaj | Pozostałe |
---|
Mam do zaoferowania Państwu tłuszcz zwierzęcy ? paszowy.
System jakości
Tłuszcz jest produkowany w higienicznych warunkach, gwarantujących uzyskanie produktu wysokiej jakośc.
Parametry
Barwa:
? w temperaturze 50 oC klarowna ciecz o barwie jasno słomkowej do ciemno brązowej ( w zależności od zamówienia kontrahenta )
Zapach:
? w temperaturze 50 oC charakterystyczny dla tłuszczu, bez obcych zapachów
Struktura:
? płynna, jednorodna, gładka
Konsystencja:
? jednolita, płynna,
Zanieczyszczenia mechaniczne:
Niedopuszczalne
Cechy fizykochemiczne:
zawartość wody i substancji lotnych nie wyższa niż 0,5 %,
liczba kwasowa od 5 ? 20 LK ( w zależności od zamówienia kontrahenta )
Cechy mikrobiologiczne:
Salmonella - nieobecna w 25 g