TŁUSZCZ ? PASZOWY wieprzowe - drobiowy

Dodano o 10:15, 4 kwiecień 2012

Rodzaj Pozostałe


Mam do zaoferowania Państwu tłuszcz zwierzęcy ? paszowy.



System jakości
Tłuszcz jest produkowany w higienicznych warunkach, gwarantujących uzyskanie produktu wysokiej jakośc.



Parametry

Barwa:

? w temperaturze 50 oC klarowna ciecz o barwie jasno słomkowej do ciemno brązowej ( w zależności od zamówienia kontrahenta )

Zapach:

? w temperaturze 50 oC charakterystyczny dla tłuszczu, bez obcych zapachów

Struktura:

? płynna, jednorodna, gładka

Konsystencja:

? jednolita, płynna,

Zanieczyszczenia mechaniczne:

Niedopuszczalne



Cechy fizykochemiczne:

zawartość wody i substancji lotnych nie wyższa niż 0,5 %,
liczba kwasowa od 5 ? 20 LK ( w zależności od zamówienia kontrahenta )
Cechy mikrobiologiczne:

Salmonella - nieobecna w 25 g

62x xxx xxx
Pokaż